BORED TO DEATH

(Gamla bilder)
 
Blev hemma från jobbet idag med, så jäkla segt att vara hemma...  Imorgon tänker jag banne mig gå till jobbet vare sig min jädra tietzes-syndrom vill det eller inte, så det så!  När jag var hos doktorn igår så trodde jag hon sa "tits-syndrom".. Då började jag fnissa lite, barnslig som jag är...
 
PUSS/C

25 MARS

(Skor från Zara, snacka om perfektion)
_______________________________________________________________________________________
 
Jag har lyckats fått en inflammation i muskeln som sitter under bröstbenet, det för så inåt helvete jävla ont rent ut sagt.  Det gör ont till och med när jag andas.. Och när jag nyser så börjar jag typ tjuta.   Livet äger inte just nu!  Jag har fått någon medicin som ska lindra detta, hoppas det går fort bara.  
 
Jag har inte bloggat så mycket pga jobb.. Mina vänner tjatar på mig att jag borde uppdatera mer, men jag hinner inte.  När jag kommer hem från jobbet så är jag dödstrött!  Förhoppninsvis så blir det bättre när jag har fått i ordning på mina rutiner,  dessutom kommer jag och Alexnader (min arbetskollega) knäppa en hel del bilder som jag även kan använda som bloggmaterial. Awesome!
 
Fick tillbaka min deklaration idag, jag ska få tillbaka 15 000 på kontot. Känns förjävla gött, skulle dock behöva de pengarna nu! Då ska jag ta mig själv på en liten shoppingtur någonstans, unna mig lite!  (Som om jag inte gör det annars, vem försöker jag lura?)  Nu ska jag försöka vila lite så att jag kan ta mig till jobbet imorgon.. Tjao!
 
PUSS/C
 
 

TGIF

 
Efter en veckas jobb så har jag nog aldrig uppskattat en helg så mycket som nu, det ska bli skönt med sovmorgon!  Denna vecka har varit riktigt rolig, det är skönt att ha ett fast jobb med bra arbetstider.  Nästa vecka blir det fotokurs tre dagar, det ska bli spännande!! Nu orkar jag inte skriva mer, är alldeles för trött.. Godnatt!
 
PUSS/C

ZARA SPRING

Kollade nyss in Zaras lookbook inför våren, yummy yummy. Jag älskar verkligen Zara!  Denna trenchcoat kommer jag nog slåss för..
 
PUSS/C

TRADERA

Nu har jag lagt ut en drös med kläder på tradera igen, jag vill bli av med alla kläder som jag inte använder!  Ut med det gamla och in med det nya! OCH jag måste erkänna att jag är jäkligt fattig efter barca. hehe.
 
Klicka här för att spana in!
 
PUSS/C

JOBB IMORGON

Imorgon börjar jag min nya heltidtjänst på vfo:s webbshop, det ska bli spännande även fast jag har jobbat där varje onsdag förut.  Det kommer bli lite annorlunda nu eftersom jag kommer ha ett mycket större ansvar,  dock har jag lyckats vänt på dygnet så det kommer ta lite tid innan jag allt kommer vara som vanligt.  I Barcelona blev det en hel del festade vilket gjorde att man gick och la sig tidigast klockan fem.  Mindre bra nu när jag ska upp imorgon klockan sju...  Därför måste jag sova nu. Iallafall försöka.. Godnatt!
 
PUSS/C

LOCO

De sista dagarna i Barcelona var helt loco, jag har aldrig haft så kul förut!  Min kära vän Olivia kom och gjorde mig sällskap de tre sista dagarna.  Första kvällen drog vi till W-hotel och festade loss och kom hem och somnade runt 06.00.  Dagen efter så tog det lite lugnare (bara lite). Då åkte jag, Johanna, Olivia och Elisabeth till en mexikansk restaurang som heter Rosa Negra. Svingod mat med ruskig billig mojito,  en mojito kostade ca 30kr.  Efter restaurang besöket så gick jag och Olivia till shotbaren espit chupitos och shottade några shots, sen ranglade vi hem till våra sängar. Sista kvällen i barca så blev det middag på CDLC, jag verkligen älskar det stället! Sen efter det så fortsatte det såklart med fest. Varken jag eller Olivia ville lämna barca efter den sista kvällen, jag tänker inte gå in på detaljer... haha!
 
Men min resa till Barcelona var bättre än förväntat, den har varit helt fantastisk.
 
PUSS/C

RED DRESS

 
 
(Klänningen är från HM)
 
Fyfarao, nu är jag hemma i Sverige igen och det är verkligen pisskallt. Jag fryser verkligen arslet av mig...  Jag längtar verkligen efter att det ska bli vår och sommar nu!   Vill ha VÄRME!
 
PUSS/C

RSS 2.0