BARCELONA TOMORROW

 
Imorgon drar jag till Barcelona, woop woop! Lite oklart hur länge jag kommer stanna, men det visar sig! Det blir iallafall max en månad.  Klockan 15.15 går mitt flyg. Det ska bli kul, riktigt kul! Jag ser verkligen fram emot den här resan nu fast det har varit så mycket krångel fram och tillbaka.  Jag har packat klart det mesta nu, men det var ingen lätt match. Fattar inte varför det ska vara så svårt att packa. haha.  Jag lyckas alltid ha med mig alldeles för mycket saker.  Nu ska jag försöka sova lite, ska till jobbet tidigt imorgon och skriva på några papper.  Nattiii nattii.
 
PUSS/C

OLD PICTURES


Fick lite skäll av min kära vän Sofia idag för att jag bloggar så sällan. Fy på mig.  
 
PUSS/C

INSTAGRAM

Om ni vill följa mig på instagram så heter jag OLSSONCECILIAA.
 
PUSS/C

Gårdagens klädsel

Gårdagens klädsel:  Byxor - saint tropez (köpta på vfo). Blus - Mango (Fick den av fina Hilda). Skor - Zara.
 
Igår jag var på födelsedagsfest på hotellet med några vänner, gick dock hem ganska tidigt. Jag var inte riktigt på hugget igår, det har varit en riktigt kaos-vecka.  
 
PUSSC

SISTERLOVE

Nu har min älskade syster åkt tillbaka till USA, saknar henne redan.  Blä.
 
PUSS/C

BARCELONA


 
Nu har jag äntligen bokat flyg till Barcelona, den 1:a februari åker jag och kommer stanna minst en månad. Ska bli svinkul!  Längtar! 
 
(Bilderna är från i somras när jag var där med några vänner.)
 
PUSS/C

ACCESSOARER

 
 
 Du hittar allt här!
 
PUSS/C

BLOPPIS

 
 
 
 
Magtröja - Converse. Stl. M/L.   30 kr  Frakt tillkommer. SÅLD!
Vintage jeanskjol. Stl: S (?) 40 kr  Frakt tillkommer. SÅLD
Vintage Poncho. 50 kr   Frakt tillkommer.
Hm kjol. Stl: XS  100 kr  Frakt tillkommer.
Bikbok shorts. Stl: XS  50 kr  frakt tillkommer.
Hm shorts. Stl: 36  30 kr  Frakt tillkommer.
Secondhand tröja. Stl: M (?)  40 kr  Frakt tillkommer. SÅLD
Ellos boots. Stl: 38  100kr  frakt tillkommer.
Weekday armband. 30 kr  Frakt tillkommer.
 
Om något skulle vara intressant så skicka ett mail till mig:  [email protected]  eller så lämnar ni en kommentar med eran mailadress och vad ni är intresserad av.  
 
PUSS/C

PHOTOS

 
Dessa bilder tog rara Emma på mig för ca ett år sedan (om jag minns rätt). Hon är verkligen superduktig!  Den första bilden blev uppmärksammad av blogg.se.  Riktigt kul! Blev alldeles varm i hela kroppen av alla fina kommentarer.  
 
PUSS/C

BILDER FRÅN TJEJLOPPISEN!

Tjejloppisen gick bättre än förväntat, en riktigt lyckad kväll! Tack alla som kom!   Jag funderar på om jag ska ha en liten bloppis snart,  jag har fortfarande massa saker om jag skulle behöva bli av med. Vi får se..  Nu ska jag sova, natti natti!
 
PUSS/C

REDO FÖR TJEJLOPPIS!

 
Nu har jag plockat ihop det sista som vi ska ha till loppisen imorgon. Det blev en hel del!
 
PUSS/C

TJEJLOPPIS

 
På torsdag kommer jag och min kära vän Ellen ha en liten tjejloppis i hennes lägenhet. Anledningen till varför vi anordnar denna loppis är för att både Ellen och jag ska flytta, Ellen ska flytta till Stockholm och jag ska flytta till ett annat land (är iallafall tanken). Därför behöver vi göra oss av med lite kläder.  Vi kommer bjuda på lite lättare tilltugg och något att dricka till, förmodligen läskeblask.
 
Om ni skulle sugna på att titta förbi så skicka ett mail till mig eller Ellen på facebook så informerar vi er om adressen. Superskööööj!
 
PUSS/C

IN LOVE

 
Just nu ligger jag i min säng och är inte trött för fem öre, jag har lyckats förstöra min dygnrytm lite. Istället för att försöka besöka John blund så sitter jag och kollar på skor. Jag älskar skor.  Hade jag inte varit tvungen att spara mina pengar så skulle jag brakat loss på dessa godningar.   Helt underbara. 

PUSS/C
 

PÅ VÄG HEM TILL MIG

Denna fräcka skapelse är på väg hem till mig, jag beställde den för ett tag sen så den borde komma vilken dag som helst! DEN ÄR SÅ HIMLA FRÄCK!!  Jag kommer aldrig ta av mig den..
 
Ni hittar den här!

SICK

Jag har gått och blivit sjuk,  så himla typiskt.  Mina halsmandlar är större än någonsin och de är ganska stora vanligtvis,  det brukar farbror doktorn påpeka. Jag har iallafall slängt i min några mackor med avokado på, finns inget godare!  Ikväll blir det blir myskväll med Ludwig och Sofia, tur att orkar stå ut med sjuk och snorig jävel.
 
PUSS/C

TRADERA

 
Nu har jag lagt ut maaaaaaaaasssvis med kläder på tradera, fy farao vilken tid det tog!
 
Klicka här för att komma till alla kläder jag auktionerar ut!
 
PUSS/C

NYÅRSAFTON

 
Halloj! Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, tjolahopp tjolahej! Det kommer hända lite saker i mitt liv som en del kommer kanske tycka är spännande att läsa/ta del av. Iallafall mina vänner, förhoppningsvis. Eller så bryr sig inte en jävel.
 
Hur som helst, bilderna är från min senaste resa till köpenhamn, jag firade nämligen in det nya året där med fyra vänner. Först käkade vi svingod mat på en fin restaurang (tänker fortfarande på den där feta köttbiten),  sen så hamnade jag och Olivia på klubb som heter Zen efter att vi hade gått i regn och blåsväder. Där rockade vi loss tills vi tog en taxi till hotellet.  Nyårsafton var kul, synd att vädret sög.
 
PUSS/C

RSS 2.0