<3

Jag verkligen älskar min mamma, hon kan kasta ur sig så roliga kommentarer ibland. Idag efter träningen så gick mamma och jag till joan's och köpte varsin sallad med oss hem.  Efter vi hade ätit upp så reste sig mamma upp och började knalla bort mot toan. Eftersom jag inte hade hunnit duscha så ville snabbt påpeka det eftersom jag inte har lust att duscha i bajslukt.  Då vräker mamma ur sig "Jag skiter väl hur mycket jag vill, det är jag som betalar hyran!", sen slängde hon igen toadörren.   Då kunde jag inte sluta garva!  Snacka om torr humor.  Bästa mamma.
 
PUSS/C

SKIRT

 
Älskar verkligen den här kjolen från Hm,  vill ha!
 
PUSS/C

1 APRIL

 
(Olivias och mina fötter i barca. GOSH, I miss Barca)
 
Efter fyra dagarna ledighet känner jag mig segare än någonsin, jag känner mig som en stor degklump.  Denna påskhelg har varit väldigt lugn! I fredags åt jag så mycket påskmat så att byxorna sprack, bokstavligt talat. Jag skulle sätta mig i bilen och då sa det "raaaaaaaaaaaaaatch".  Eftersom jag inte visste riktigt hur stort hålet var så vände jag röven mot mamma och hon utbrast i asgarv.   Efter det så har jag legat lite lågt med påskätandet.. 
 
Imorgon ska jag gå upp klockan 06.00 och börja jobba klockan 07.00, så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Iallafall försöka.. Wish me luck.
 
PUSS/C

RSS 2.0